Monique Westenberg Beeld © ANP

Monique ziet mini-Dré aan nieuwe fase beginnen na derde vakantie: 'Geniet vooral'

22 augustus 2022 16:09

Monique Westenberg (44) vindt het maar wat balen dat de schoolvakantie voorbij is. Dat betekent namelijk dat kleine André (5) weer naar school moet. Dit keer is dat extra bijzonder, want haar zoontje gaat naar groep 3. 'Een nieuwe fase', aldus Monique.

"Nou, daar gaat m'n jongen"

Op Instagram schrijft Monique het jammer te vinden dat de schoolvakantie voorbij is. De zes weken waren blijkbaar niet genoeg, zeker niet als je ook nog de gezinsvakanties naar de Verenigde Staten en Thailand meerekent waar Monique, mini-Dré en André Hazes samen waren.

Wat Monique het meeste gaat missen nu de scholen weer open zijn, is dat er geen gehaast was tijdens haar talloze vakanties. 'Geen gehaast in de ochtend en geen spitsuur in de avond van op tijd koken, eten, douchen en naar bed.' Inmiddels zijn die tijden voorbij en moet Monique vroeg op om de bammetjes voor haar zoon te smeren.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

André Hazes en Monique Westenberg gespot bij juwelier in Thailand

Ook deelt Monique een ietwat sentimentele tekst bij een foto waarop kleine André, gezien hij nu naar groep 3 gaat. 'Nou, daar gaat m'n jongen, naar groep 3! Nieuwe fase, geniet er vooral van m'n lieve vriend!'

Drie vakanties geleden bivakkeerden André, Monique en hun zoon nog in de Verenigde Staten. Beelden daarvan zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Monique Westenberg en mini Dré genieten samen met varken van vakantie

Exclusief: intieme vakantiebeelden André en Monique

02:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!