Koen en Jutta in 2020 Beeld © ANP

Sprookje Jutta Leerdam en Koen Verweij definitief voorbij: droompaleis verkocht

22 augustus 2022 17:17

Het sprookjesleven dat Jutta Leerdam (23) en Koen Verweij (31) samen hebben opgebouwd is definitief voorbij. Het appartement waarin de voormalige schaatsprins en -prinses vroeger woonden is namelijk verkocht.

Het optrekje van Koen en Jutta stond te koop voor 369.000 euro. Vlak voor het einde van hun relatie kochten de twee een nieuwe villa ter waarde van een flink aantal ton, vlak bij schaatsbaan Thialf in Heerenveen. Of dat te koop wordt gezet, is nog even afwachten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jutta Leerdam zet punt achter relatie met Koen Verweij

Begin augustus maakte Jutta bekend dat ze de stekker uit haar relatie met Koen had getrokken. Dat gebeurde vlak na geruchten over Koen die een scheve schaats zou hebben gereden, maar daar lieten de twee zich allebei niet over uit.

Koen en Jutta waren ruim vijf jaar een setje. 'Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing genomen om een punt achter onze relatie te zetten', schreef Jutta in haar Instagram Stories. 'We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Koen Verweij deelt geen details over breuk met Jutta Leerdam: 'Houd ik graag privé'

Het sprookje van Jutta Leerdam en Koen Verweij in vogelvlucht

01:48