Harrie Snijders Beeld © Discovery+

Dekhengst Harrie Snijders komt met muziek over 'rechterhandje'

23 augustus 2022 12:22

Dat er weleens sprake is van een carrièreswitch in het leven van de sterren is niets nieuws. En hoewel de 25-jarige Harrie Snijders met zijn beroep als DJ al flink wat muzikale kennis heeft opgedaan, zagen we een zingende dekhengst niet aankomen. Toch is het echt zo: Harrie heeft namelijk zijn allereerste single uitgebracht.

Het nummer heet 'Rechterhandje'. Bij Harrie denk je dan aan één ding, maar nee, die titel komt voort uit een populaire challenge waarbij degene die een drankje in zijn rechterhand vasthoudt, verplicht is om het glas in één keer achterover te slaan. Tijdens een zomertour in Chersonissos besloot Harrie samen met Jebroer, Afro Bros, Revie en Dylan Dos Santos deze challenge om te toveren tot een nieuwe hit. Of Harrie hierna vaker zijn gouden keeltje in zal zetten, moet nog blijken. Je beluistert de single via deze link. 

 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Eindelijk! Dekhengst Harrie Snijders doet zijn bijnaam weer eer aan'

Harrie werd in 2019 bekend door zijn deelname aan het programma Ex on The Beach: Double Dutch. Momenteel is de reality-ster, die zijn naam 'dekhengst' aan het programma te danken heeft, te bewonderen in een nieuwe serie. In Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw gaat hij namelijk op zoek naar de liefde van zijn leven

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dít zijn de hoogtepunten van EOTB-dekhengst Harrie Snijders

Fan van Ex on The Beach: Double Dutch? In de RTL Boulevard Reality Podcast spraken we een aantal kandidaten uit het afgelopen seizoen:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!