Beeld © ANP

Wereldberoemde Kendrick Lamar houdt niet zo van aandacht

24 augustus 2022 00:00

Kendrick Lamar (35) is dan wel wereldberoemd, maar van die aandacht houdt hij niet zo. Dat is een van de redenen waarom de rapper nauwelijks gebruik maakt van social media en weinig deelt over zijn privéleven, vertelt hij in een zeldzaam interview met Citizen Magazine.

"Ik vind wie ik ben buiten het feit dat ik beroemd ben heel belangrijk"

"Ik vind wie ik ben buiten het feit dat ik beroemd ben heel belangrijk en daarom is dat soms de enige persoon die ik ben", vertelt Lamar. "Ik ben nooit iemand geweest die heel graag aandacht wilde en aandacht nodig had. We houden allemaal van aandacht, maar ik ben er niet dol op. Ik gebruik het wanneer ik iets wil vertellen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kendrick Lamar reageert op virale video bewaker: 'Prachtig'

Hoewel de rapper erg gehecht is aan zijn privacy, is hij naar eigen zeggen tegenover de buitenwereld wel zichzelf. "De persoon die mensen zien is de persoon die ik altijd ben geweest. Voor mij is dat privacy-gedoe nooit iets geweest dat ik bewust moest invoeren", zegt hij. "Het is gewoon wie ik ben. Als ik het gevoel heb dat ik me moet afsluiten, dan sluit ik me gewoon af."

Een van de redenen dat Lamar nauwelijks social media gebruikt is ook dat hij niet echt weet hoe hij het moet gebruiken, geeft de rapper toe. Zijn team en familie laten hem geregeld posts zien om hem op de hoogte te houden. Daardoor heeft hij wel "een goed idee van wat er gaande is".

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!