Jenelle Evans Beeld © ANP

Teen Mom-ster Jenelle Evans maakt geen opwachting in spin-off

24 augustus 2022 17:16

MTV is druk bezig met een vervolg op de realityserie van 'Teen Mom' genaamd 'Teen Mom: The Next Chapter'. En voor de fans die wachten op een terugkeer van Jenelle Evans (30), die onder meer bekend is van 'Teen Mom 2', is er helaas slecht nieuws: de realityster zal hier namelijk niet in verschijnen.

Aan MTV ligt het niet, want zij willen haar graag voor het programma. Volgens TMZ kunnen de partijen het echter niet eens worden over een contract. Zo zou Jenelle een exclusieve deal moeten tekenen om deel te kunnen nemen aan het programma en zou dit haar andere carrièremogelijkheden in de weg staan. Gelukkig is er ook goed nieuws, want de realityster zou wel in een 'nieuwe dynamische serie' haar opwachting maken. Dit zou gaan om een eigen show, maar over het concept wordt door haar manager voorlopig nog gezwegen.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-ster Jenelle Evans uit airbnb gegooid om OnlyFans-praktijken

Jenelle wordt voor het eerst bekend met haar deelname aan 16 & pregnant. Tijdens het programma is ze zwanger van haar eerste zoon Jace Vahn Evans. Vervolgens verschijnt ze ook een tijdje in Teen Mom 2, maar deze samenwerking komt abrupt ten einde als bekend wordt dat haar man hun familiehond heeft vermoord. Dit doet hij nadat de hond hun dochtertje Ensley, van toen nog twee jaar, heeft gebeten. Jenelle's man wordt vervolgens onderzocht wegens dierenmishandeling door de lokale autoriteiten in North Carolina.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leah Messer uit Teen Mom gaat trouwen: 'Het is geweldig'

Intussen is Jenelle de trotse moeder van drie kinderen. Ondanks dat ze haar handen maar wat vol heeft aan haar gezin, maakt de realityster ook nog wat tijd vrij voor het creëren van content voor op haar OnlyFans-account. Hierop verschijnt ze ook regelmatig met haar man David Eason. Op Instagram deelt ze zo nu en dan een filmpje van haar erotische creaties zoals je hieronder kunt zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!