Annemiek Koekoek in Vandaag Inside Beeld © SBS6

Boerin Annemiek nog steeds op zoek naar man van haar dromen

24 augustus 2022 22:21

Het is Annemiek Koekoek nog altijd niet gelukt om de man van haar dromen te vinden. De boerin, in 2020 veruit de populairste deelneemster van het elfde seizoen van 'Boer Zoekt Vrouw', is nog op zoek, zo bevestigde ze woensdag in het SBS6-programma 'Vandaag Inside'.

"Waar hij aan moet voldoen? Ik val op wat rustigere mannen, intelligent"

Annemiek kreeg 633 brieven tijdens Boer Zoekt Vrouw, maar er zat geen geschikte kandidaat tussen. Presentator Wilfred Genee riep kijkers woensdag direct op om brieven naar de redactie van Vandaag Inside te sturen. "Waar hij aan moet voldoen? Ik val op wat rustigere mannen, intelligent", begon Annemiek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boerin Annemiek stelt volgers gerust: 'Tinder-profiel niet nep'

"Dat komt in de richting", haakte Johan Derksen direct aan. "Iets jonger dan Johan Derksen", vervolgde Annemiek lachend. "Gevoel voor humor is ook heel belangrijk en iemand waar je mee kan sparren."

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Boerin Annemiek heeft zo haar twijfels bij déze BzV-koppels

De boerin, die vorig jaar achtste werd in het RTL-survivalprogramma Expeditie Robinson, verzekerde dat haar toekomstige man niet mee hoeft te werken op de boerderij. "Of hij mee moet doen? Nee helemaal niet! We zitten al met drie kapiteins aan het stuur", zo verwees ze naar haar vader en broer die eveneens op de boerderij werken. "Wat hij dan moet doen? Dat maakt me niet uit!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!