Waarom weigert John de Mol een tweede interview met BOOS?

05:05

Johan Derksen verdedigt John de Mol voor nieuwe BOOS-aflevering

24 augustus 2022 23:01

Johan Derksen (73) heeft sterke twijfels over de aankomende uitzending van 'BOOS' over 'The voice of Holland' en John de Mol (67). "Die jongen moet nou eens wat ophouden", zo stelde de analist ferm in het SBS6-programma over 'BOOS'-presentator Tim Hofman (34).

"Dan denk ik: ja, daar zit ik niet op te wachten"

Volgens Johan is Tim in januari 'gek geworden van blijdschap' om wat hij blootlegde over de wantoestanden bij The Voice. Dat BOOS nu naar verluidt John de Mol zal aanvallen, vindt Johan te ver gaan. "Ik heb de indruk van wat er nu aankomt, niet gaat over dat er nog meer kwalijke dingen zijn gebeurd maar dat het veel meer te maken heeft met dat John de Mol gelogen zou hebben. Dan denk ik: ja, daar zit ik niet op te wachten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John de Mol weigert tweede interview met BOOS over The Voice

Johan vindt de misstanden wel een 'serieuze zaak', maar noemde het ook moedig hoe John onvoorbereid commentaar leverde na het zien van de eerste uitzending. "Kijk, ik heb schijt aan John, ik ben niet afhankelijk van hem", onderstreepte Johan, die daarna grappend bevestigde dat hij ook 'voorzitter is van zijn fanclub'. "Dat kan ik heel goed scheiden, maar het lijkt wel alsof alles wat John doet verkeerd is."

Tafelgast Özcan Akyol denkt er anders over. "Ik weet niet wat hij gaat brengen morgen, maar Tim Hofman komt morgen niet met een uitzending waarin niets gebeurt. Hij moet wel iets gevonden hebben, anders gaat hij nat."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!