Patty Brard met haar dochter Priscilla Nasi Beeld © ANP

Patty Brard en dochter slaan handen ineen voor sieradencollectie

25 augustus 2022 14:01

De jarenlange vete tussen Patty Brard (67) en haar dochter Priscilla Nasi (39) is niet meer. Alles is vergeven en vergeten en het gaat zelfs zó goed tussen moeder en dochter dat ze zakelijk met elkaar in zee gaan. Een eigen sieradencollectie is het resultaat.

"We hebben de collectie zorgvuldig samengesteld"

Patty is in de wolken met deze samenwerking. Niet alleen verdient ze haar centen als presentatrice, ook klust ze bij als Kruidvat-influencer. De collectie van Patty en Priscilla, die de naam Pritty draagt, ligt daar binnenkort in de schappen.

'Jaaaaaa! We mogen het eindelijk vertellen. Vanaf aanstaande maandag ligt onze limited edition moeder/dochter-sieradenlijn bij Kruidvat in de winkel', schrijft Patty. 'De lijn heet PRITTY en doet zijn naam eer aan. De items zijn ook leuk voor vriendinnen of gewoon als mooi cadeau aan jezelf. We hebben de collectie zorgvuldig samengesteld zodat er voor ieder wat wils is: mix en matchen maar.'

Patty stelt ten slotte 'supertrots' te zijn op deze samenwerking. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard openhartig over verzoening met dochter Priscilla

Patty en Priscilla hebben elf lange jaren geen contact vóór hun hereniging, maar het drama begint al veel eerder: zo'n 30 jaar geleden als Patty door een faillissement een miljoenenschuld krijgt. Ze grijpt alle kansen om het hoofd boven water te houden, maar dat komt de relatie met haar dochter duur te staan. Een gemeenschappelijke vriend brengt hen in het najaar van 2020 weer samen, een droom die uitkomt voor de voormalig zangeres van Luv'. "We zouden het langzaamaan doen. Met babystapjes, maar zij gaat met zevenmijlslaarzen", zegt Patty niet veel later over hun hernieuwde band in het AD.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard blikt met foto terug op 35 kilo geleden

"Ik probeer de tijd in te halen", vervolgt ze. "Ontzettend lief voor haar te zijn. Wat zij ook voor mij is. Vanmorgen kreeg ik nog drie appjes. 'Ik hou van jou, mama' met een hartje. Dat is wat beklijft: dat je het je eigen dierbaren gezellig moet maken."

Ze brengen daarna steeds vaker tijd samen door. "Vraagt ze of ze mag blijven eten. Natuurlijk mag dat. Ik maak alles. Ze is een volwassen vrouw, maar soms zie ik haar nog steeds als mijn kleine meissie. Omdat ik haar zo lang niet heb gezien. (...) Ik kan mijn geluk niet op", aldus de trotse moeder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!