Soundos El Ahmadi Beeld © ANP

Dochter Soundos El Ahmadi sleept haar door moeilijke dag heen

26 augustus 2022 16:16

De altijd blije Soundos El Ahmadi (40) heeft vandaag een moeilijke dag. Haar vader is namelijk precies drie jaar geleden overleden. Gelukkig weet haar dochtertje raad en weet ze de actrice en stand-upcomedian toch nog op te vrolijken.

"Niemand vertelt je hoe je moet rouwen"

Toen Soundos vanochtend wakker werd, besloot haar dochtertje een bad vol te laten lopen voor haar moeder. En toen de zwangere actrice vervolgens in bad lag, voelde ze haar baby schoppen. 'Ik glimlach, maar ik ben ook verdrietig', schrijft ze over dit moment op Instagram. 'Het is vandaag precies drie jaar geleden dat mijn vader overleden is', legt ze uit. Ondanks haar verdriet weet haar dochtertje haar toch op te beuren. 'Mijn dochter loopt de badkamer in en zegt dat dit een leuke dag gaat worden. Ik zal haar advies opvolgen en er een leuke dag van maken.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Soundos El Ahmadi kampte met paniekaanvallen na overlijden vader

Ook schrijft Soundos openhartig over haar rouwproces. 'Niemand vertelt je hoe je moet rouwen. Niemand kan je op de fysieke en mentale pijn voorbereiden. Zodra het zover is, moet je het toch echt zelf aangaan.' Ze laat weten dat het inmiddels goed met haar gaat en dat ze veel heeft 'om dankbaar voor te zijn'. Ook wenst ze iedereen die in hetzelfde schuitje zit 'heel veel liefde en sterkte'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter dist zwangere Soundos: 'O, je had het niet tegen mij?'

Eerder vertelde Soundos in de podcast Real Talk dat ze last had van paniekaanvallen nadat haar vader kwam te overlijden. 

Fan van Soundos? Haar serie Meer Soundos is nu te zien bij Videoland. 

Soundos El Ahmadi krijgt eigen serie bij Videoland

00:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!