Waylon en Bibi Breijman Beeld © ANP

Waylon en Bibi genieten van familievakantie na bewogen maanden

28 augustus 2022 15:20

Bibi Breijman (31) donderde onlangs keihard van haar roze wolk af. Zoontje Chester was pas net geboren toen naar buiten kwam dat vriend Waylon (42) haar had bedrogen. Ze kreeg veel negatieve reacties en durfde zelfs de straat niet meer op, maar inmiddels geniet ze weer met volle teugen van het leven. Zo is te zien op haar Instagram, waar de voormalig 'Oh Oh Cherso'-ster een reeks vakantiekiekjes deelt.

"Elke week een andere stad"

'Elke week een andere stad', schrijft de influencer bij het bericht. Op veel foto's is Bibi te zien samen met haar kroost, of poseert haar oudste er rustig op los. Op één van de kiekjes die Bibi deelt is echter ook Waylon te zien, die midden in de bergen knuffelt met hun zoontje Chester.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman laat verdrietige periode achter zich: 'Geen ruimte voor haat'

Hoewel Bibi eerder via Instagram liet weten door te willen met haar leven, reageren haar volgers onder de post nog altijd vol medeleven. 'Een geweldige lieve moeder ben je, vergeet dat nooit. Hij mag in zijn handjes klappen', reageert iemand. Een ander schrijft: 'Ik hoop dat jullie het geluk weer hebben gevonden, zo’n mooi gezinnetje.' Weer een ander adviseert vooral van elkaar te genieten en 'de roddelmaffia maar te laten praten'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon deelt nieuwe gezinsfoto: 'Wees er maar zuinig op'

Willem Bijkerk, zoals Waylon eigenlijk heet, bevestigde vlak na de geboorte van Chester in een inmiddels verwijderd bericht dat hij tijdens haar zwangerschap is vreemdgegaan. De zanger, met wie Bibi twee kinderen heeft, zei eerder tegen RTL Boulevard dat ze hun problemen 'samen oplossen'.

Waylon voor het eerst op camera over gezinssituatie na vreemdgaan

00:40