Beeld © ANP

'MTV-astronaut' Johnny Depp grappend: 'Ik had werk nodig'

29 augustus 2022 08:36

Johnny Depp (59) was tijdens de MTV Video Music Awards (VMA's) bij wijze van verrassing te zien als de astronaut waar de prijzen naar gemodelleerd zijn. De acteur zat niet echt in het ruimtepak, maar zijn gezicht werd in de helm geprojecteerd en zijn stem was te horen tijdens vooraf opgenomen fragmenten. De acteur blikte onder andere grappend terug op de smaadzaak die hij van zijn ex-vrouw Amber Heard (36) won.

"Ik wil jullie laten weten dat ik ook te boeken ben voor verjaardagen, bar mitswa's, bat mitswa's, bruiloften, wakes, wat dan ook", zei Johnny met een knipoog. De acteur zat een tijdje zonder werk omdat hij vanwege de lopende rechtszaak onder meer zijn rol in de derde Fantastic Beasts-film moest inleveren, nadat hij in de eerste twee delen nog wel te zien was geweest als de duistere tovenaar Gellert Grindelwald.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Johnny Depp bij MTV VMA's als astronaut'

Sinds Johnny deze zomer de smaadzaak won, lijkt het tij voor hem echter weer te keren. Zo sloot hij een nieuwe lucratieve deal met parfummerk Dior en werd bekend dat hij zijn eerste film in 25 jaar tijd gaan regisseren. Toch blijft een extra schnabbel hier en daar welkom, zo grapte hij over zijn VMA-optreden. "Weet je, ik had werk nodig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mads Mikkelsen hint op terugkeer Johnny Depp in Fantastic Beasts

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!