Beeld © Getty Images

Kailyn uit Teen Mom reageert op zwangerschapsgeruchten: 'Is dit een ding?'

29 augustus 2022 13:25

Kailyn Lowry (30) wordt al een tijdje op Instagram bestookt met de vraag of ze zwanger is. De realityster, bekend van haar deelname aan 'Teen Mom', houdt tot nu toe haar lippen stijf op elkaar, maar kan het in een Instagram Live niet laten om er tóch op te reageren.

"Mogen mensen niet wat aankomen?"

Kailyn heeft vier zoons bij drie verschillende mannen, maar fans zijn ervan overtuigd dat er binnenkort ook een vijfde kind aankomt. Het valt mensen namelijk op dat Kailyn op Instagram de laatste tijd erg vaak haar buik strategisch bedekt en ook alleen nog maar loszittende kleding draagt. Onder haar Instagram-berichten vragen volgers dan ook regelmatig of ze zwanger is, maar Kailyn voelt zich tot nu toe niet geroepen om daarop te reageren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom over mishandeling: ‘Echt ziekmakend’

Dit weekend krijgt ze de vraag opnieuw tijdens een Instagram Live en is ze er blijkbaar helemaal klaar mee. "Jullie moeten echt stoppen met het stellen van deze vragen. Het is echt niet oké. Je zou een normaal persoon ook niet vragen of ze zwanger is, dat is echt onbeleefd", zo reageert ze. Haar 3-jarige zoontje Lux is het daar blijkbaar mee eens, want hij reageert op de achtergrond beamend: "Ja dat is het echt!" Kailyn gaat daarna nog verder: "Mogen mensen niet wat aankomen? Is dat een ding?" roept ze gefrustreerd uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn Lowry stopt na meer dan tien jaar met Teen Mom

Kailyn ligt kort geleden nog onder vuur, omdat ze een sms-uitwisseling tussen haar en haar zoons Isaac en Lincoln op Instagram deelt. De realityster denkt een lief gesprek te delen, maar haar volgers vinden het ongepast dat ze zoiets deelt. Ze zijn van mening dat ze dit alleen maar doet om aandacht te vragen, zodat ze het vervolgens in haar podcast kan gaan bespreken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom onder vuur: 'Slechte opvoeding'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!