Beeld © ANP

Jaimie Vaes openhartig over huiselijk geweld in podcast

29 augustus 2022 18:00

Jaimie Vaes (33) heeft in samenwerking met het tijdschrift 'LINDA.meiden' een podcast gemaakt over huiselijk geweld. De influencer praat daarin, samen met hulpverlener Johannes Dijkstra van expertise- en behandelcentrum Fier, met andere slachtoffers.

"Al met al gaat het elke dag beter"

In de eerste aflevering van de podcast Hartzeer, die dinsdag verschijnt via Podimo en Lindameiden.nl, is Jaimie de hoofdgast en vertelt ze over wat zij zelf heeft meegemaakt met haar ex Lil Kleine. De serie bestaat uit vijf afleveringen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jaimie Vaes sleept Lil Kleine voor de rechter om horloges

In februari lekten beelden uit waarop te zien is hoe Lil Kleine het hoofd van Jaimie tussen een autodeur klemt. Ze deed later aangifte van mishandeling en verbrak de relatie met de rapper, met wie ze ook een zoontje heeft. Inmiddels gaat het steeds beter met Vaes. "Ik ben er nog lang niet, maar langzaam heelt de tijd alle wonden. This too shall pass. Al met al gaat het elke dag beter", vertelt ze in LINDA.meiden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jaimie Vaes is kritiek op uiterlijk zoontje Lío zat: 'Roze niet alleen voor meisjes'

Jaimie heeft ook een nieuwe liefde met wie ze het 'ontzettend leuk' heeft. "Ook al heb ik in een verknipte relatie gezeten, dat betekent niet dat ik nu geen leuke en gezonde liefdesrelatie zou kunnen ervaren."

Jaimie Vaes onverwachts weer verliefd: ‘Het is zo gelopen’

03:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!