Beeld © ANP

Glennis Grace na kritiek: 'Wél hartelijk ontvangen door vluchtelingen'

29 augustus 2022 18:26

Glennis Grace (44) werd zondag in Ter Apel hartelijker onthaald door de vluchtelingen zelf dan door andere hulporganisaties. Dat laat de zangeres weten in haar Instagram Stories. Zij reageert hiermee op de kritiek van professionele instellingen die zeggen dat spontane hulpacties van particulieren zorgen voor veel troep op het terrein van het aanmeldcentrum en ook voor stress bij de vluchtelingen.

"Wat een lef hebben jullie zeg!!"

Glennis richt haar betoog vooral aan de organisatie MiGreat, die in een post online stelde dat de zangeres 'spullen die niet noodzakelijk waren dumpte'. Dit ziet Glennis anders. 'Wat een lef hebben jullie zeg!!' foetert de zangeres in haar Instagram Stories. 'Wij weten gelukkig beter. Zo hartelijk werden we namelijk niet ontvangen door jullie. Gelukkig wel door de vluchtelingen en dat is alles wat telt voor ons. Ik kan nog meer zeggen als ik wil, maar laat het hierbij. Je doet het nooit goed.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace gaat met vriendenploeg naar Ter Apel

De zangeres arriveerde zondag met zeven auto's en een aanhanger vol met onder meer speelgoed, kleding en hygiënische producten. Ze deelde samen met haar vriendengroep spullen uit en maakte een praatje met de mensen die deze in ontvangst namen. Glennis en haar vrienden deelden de spullen uit te midden van vrijwilligers van andere initiatieven die hetzelfde aan het doen waren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace woedend op Yvonne Coldeweijer na 'juice' over zoon

Glennis riep haar Instagramvolgers eerder op om een bijdrage te leveren en spullen te doneren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!