Johan Derksen en Glennis Grace Beeld © ANP

Johan Derksen in de bres voor Glennis Grace: 'Ze kan niks meer goed doen'

29 augustus 2022 22:12

Johan Derksen (73) heeft het maandagavond in zijn programma 'Vandaag Inside' opgenomen voor Glennis Grace (44). De zangeres kreeg kritiek van het Rode Kruis nadat ze goed bedoeld de vluchtelingen in Ter Apel wat ingezamelde spullen kwam brengen.

"Het is een beetje lullig voor haar, want ze doet ook wel eens wat goed"

Johan vindt het onterecht dat Glennis zo veel kritiek te verduren krijgt. "Die heeft met de beste bedoelingen spullen ingezameld voor de kinderen en mensen die daar zitten", zegt Johan in Vandaag Inside. "En dan zit zo'n chagrijnige mevrouw van het Rode Kruis haar commentaar te leveren."

De analist weet zeker dat Glennis, die hij 'dat mens' noemt, het allemaal goed bedoeld heeft. "Die rijdt uit Amsterdam om dat te doen. Het is een beetje lullig voor haar, want ze doet ook wel eens wat goed. Het lijkt wel of er een soort smet op haar zit. Alles wat ze doet is fout."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Glennis Grace na kritiek: 'Wél hartelijk ontvangen door vluchtelingen'

Glennis arriveerde zondag met zeven auto's en een aanhanger vol met onder meer speelgoed, kleding en hygiënische producten. Ze deelde samen met haar vriendengroep spullen uit en maakte een praatje met de mensen die deze in ontvangst namen. Ze deelde de spullen uit te midden van vrijwilligers van andere initiatieven die hetzelfde aan het doen waren.

Dat er kritiek kwam van hulporganisaties schoot Glennis in het verkeerde keelgat. Op Instagram schreef ze nog dat de vluchtelingen haar wél hartelijk hadden ontvangen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Glennis Grace gaat met vriendenploeg naar Ter Apel

Glennis Grace op vingers getikt na inzamelingsactie Ter Apel

01:04

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!