Beeld © Instagram @Cheynotshy

Teen Mom Cheyenne beschoten terwijl ze in auto zat met kinderen

30 augustus 2022 09:58

Cheyenne Floyd (29) liet eerder dit jaar al doorschemeren dat ze voor een gezondheidskwestie naar het ziekenhuis moest en nu blijkt dat dit een nogal heftige reden had. De 'Teen Mom'-realityster raakte namelijk gewond tijdens een schietpartij terwijl ze met haar kinderen in de auto zat.

In de bio van de nieuwe spinoff-show Teen Mom: The Next Chapter valt te lezen dat Cheyenne in juni is beschoten. Het lijkt erop dat deze verhaallijn ook in het komende seizoen te zien zal zijn. 'Cheyenne onthult dat ze is beschoten terwijl ze met haar kinderen Ryder en Ace in de auto zat. Ze moest hierna een ingrijpende operatie ondergaan voor haar verwondingen en was tegelijkertijd bezig met het plannen van haar bruiloft met Zach', zo valt er te lezen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom reageert op zwangerschapsgeruchten: 'Is dit een ding?'

In juni liet de realityster al weten dat ze met spoed naar het ziekenhuis was afgevoerd en aan het herstellen was van een operatie. Toen een volger haar vroeg of ze ziek was, reageerde ze daar geheimzinnig op: 'Ik ben niet ziek. Ik moest een operatie ondergaan en mijn herstel verloopt voorspoedig. Ik kan niet echt meer vragen beantwoorden, want dat zou tot alleen maar nog meer vragen leiden. Jullie zullen moeten wachten op het nieuwe seizoen van Teen Mom, dan snappen jullie alles.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-ster Jenelle Evans maakt geen opwachting in spin-off

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!