Sister Wives Beeld © Getty Images

Slechts één Sister Wife steunde Christine na breuk met Kody

30 augustus 2022 11:42

Christine Brown (50) was maar liefst 26 jaar lang getrouwd met Kody Brown (53) toen ze vorig jaar besloot om van hem te scheiden. In een interview met 'People' vertelt ze hoe de band met de andere Sister Wives inmiddels is én wie van hen haar het afgelopen jaar het meest heeft gesteund.

"Toen ik het nieuws vertelde was Janelle de enige persoon die daarna nog met me wilde praten"

Christine zat jarenlang in een polyamoureuze relatie met Kody, Meri, Janelle en Robyn. In de serie Sister Wives was duidelijk te zien dat er onderlinge strijd was tussen de vrouwen, maar al met al leken ze elkaar door dik en dun te steunen. Na de breuk tussen Christine en Kody kozen de meeste vrouwen de kant van Kody. Alleen Janelle was er in deze tijd voor Christine. "Janelle en ik zijn echt goede vriendinnen", vertelt Christine. "Zij is echt vanaf het begin een grote steun voor mij geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine Brown onthult het echte verhaal achter de breuk met Kody

Christine was al jaren niet meer gelukkig in haar relatie met Kody. "Ik wilde graag meer communicatie, meer vertrouwen en ik realiseerde me dat we helemaal geen geliefdes meer van elkaar waren." Vorig jaar besloot Christine dan ook dat de koek op was. "Toen ik het aan Meri, Roby en Janelle vertelde, moest Janelle huilen. Dat was echt moeilijk. Ik verliet niet alleen Kody, maar ook alle vrouwen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sister Wives-fans opgelet: Christine Brown krijgt haar eigen kookshow

Voor Christine was het snel duidelijk dat niet alle vrouwen achter haar besluit stonden. "Ik ben nooit echt close geweest met Robyn en ook eigenlijk al jaren niet met Meri. Toen ik het nieuws vertelde was Janelle de enige persoon die daarna nog met me wilde praten. Ik heb niet eens met Robyn of Meri gepraat. Ik zag ze pas weer op het afstudeerfeestje van Isabelle. Dat is het enige contact dat ik nog met ze heb gehad."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine uit Sister Wives verkoopt huis voor spotprijs terug aan Kody

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!