Beeld © Instagram @loveislandnl

Zijn Sunita en Mert twee weken na Love Island alweer uit elkaar?

30 augustus 2022 15:25

Een beetje BN'er vecht tegenwoordig zijn ruzies uit via Instagram: wanneer de ene bekende Nederlander de ander ontvolgt, kun je er vergif op innemen dat er mot is. 'Love Island'-koppeltje Sunita en Mert volgt elkaar vooralsnog trouw op de gram, maar heeft wél alle foto’s van elkaar verwijderd. En dat kan maar één ding betekenen: trouble in paradise...

Waar Lennert en Fé klaar zijn voor de volgende stap, Jotti en Cas plannen maken voor een rondreis en zelfs Imen en Nathan nog steeds onderzoeken of er wat op kan bloeien, zitten Sunita en Mert minder lekker in de wedstrijd. Het finale-koppeltje zou de wederzijdse interesse in elkaar alweer verloren hebben.

Niet alleen zijn alle foto's van hen samen op hun beider feeds verdwenen, ook zien we het voorheen zo verliefde koppeltje al een aantal dagen niet meer bij elkaar in de Stories voorbijkomen. Fans zijn dan ook in rep en roer: is het definitief over tussen de twee?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Berichtje: Love Island-deelnemer voor het eerst vader geworden

Zowel Sunita als Mert hebben zich nog niet uitgelaten over de situatie. Dat Jotti en Cas nog altijd bij elkaar zijn, daar is geen twijfel over mogelijk. RTL Boulevard sprak het winnende tortelduifjesduo direct na thuiskomst en vroeg onder meer naar hun toekomstplannen. Bekijk die video hieronder:

Jotti en Cas onthullen plannen met Love Island-prijzengeld

04:56
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Raphaëlla blikt terug op deelname Love Island: 'Heb mensen gekwetst'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!