Samantha Steenwijk en vrouw Daisy Beeld © ANP

Samantha Steenwijk viert negen jaar liefde: 'Wat een mooie dag'

30 augustus 2022 15:49

Voor Samantha Steenwijk (36) is het geen gewone dinsdag: het is vandaag exact negen jaar geleden dat de zangeres eeuwige trouw beloofde aan haar grote liefde Daisy.

"Hou van jou, de hele wereld vol én een beetje"

'Wat een mooie dag', schrijft Samantha bij een kiekje van de trouwerij, negen jaar geleden. 'Hou van jou, de hele wereld vol én een beetje.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samantha Steenwijk en prinses Margarita rijden samen paard

Onder de post regent het felicitaties voor het prachtige stel. Onder anderen Loiza Lamers, die vandaag zelf ook iets te vieren heeft, laat een reactie achter. Maar ook Heleen van Royen, Shirma Rouse, Bridget Maasland, Koos van Plateringen, Kim Lammers en Anky van Grunsven sturen hun gelukswensen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samantha Steenwijk in rechtbank: 'Ik accepteer deze leugens niet'

Samantha was de afgelopen tijd om een minder leuke reden vaak in het nieuws. De zangeres had een kort geding aangespannen tegen juicevlogger Yvonne Coldeweijer omdat zij in een video had beweerd dat de zangeres illegale dieetpillen had gebruikt om af te vallen. Ook stelde ze dat de Samantha daarover zou liegen. Dat Yvonne de video al offline had gehaald en op haar eigen manier had gerectificeerd, was volgens Samantha en haar advocaat niet voldoende.

Rob Goossens: 'Yvonne genoot van aandacht tijdens kort geding'

05:04

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!