Beeld © ANP

Loiza Lamers deelt mijlpaal met vriend: 'Wat gaat de tijd hard'

30 augustus 2022 15:48

Voor Loiza Lamers (27) en haar vriend Jelle is het een bijzondere dag. De twee zijn namelijk precies een jaar samen. Op haar Instagram-pagina staat het model stil bij dit heugelijke moment en zet ze haar vriend in het zonnetje.

"Een relatie is leuk, fijn, hard werken, soms frustrerend en vermoeiend"

Eind vorig jaar maakte Loiza bekend dat ze tot over haar over verliefd was op Jelle. De twee besloten een paar maanden geleden samen te wonen en zijn tot op de dag van vandaag nog steeds helemaal happy met elkaar. Op Instagram plaatst Loiza vandaag een compilatie van verschillende foto’s en video’s waarop ze samen te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loiza Lamers begint aan grote verbouwing: 'Zo spannend'

'365 dagen verkering', schrijft ze erbij. 'Wat gaat de tijd hard maar wat hebben we het fijn! Een kleine outtake uit 365 dagen… Een relatie is leuk, fijn, hard werken, soms frustrerend en vermoeiend', grapt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim den Besten zegt sorry tegen Loiza Lamers na gebruiken deadname

Loiza vertelde vorig jaar in haar documentaire al openhartig over het verlangen naar het hebben van een relatie. "Door deze docu besefte ik: als het op daten aankomt, ben ik net een meisje van zestien. Normaal begin je er op die leeftijd mee, maar ik had pas op mijn achttiende mijn geslachtsoperatie en toen heeft het nog lang geduurd voordat ik er überhaupt klaar voor was. Ik heb een soort volwassen wijsheid met een kleine meisjes-onzekerheid als het om relaties gaat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loiza Lamers denkt anders over kinderen krijgen door relatie

In onze online serie Aran on Tour vertelde Loiza al hoe 'dolgelukkig' Jelle haar maakt:

Aran on Tour: Jelle maakt Loiza Lamers 'dolgelukkig'

13:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!