Alec Baldwin. Beeld © Getty Images

'Alec Baldwin maakt comeback op Broadway'

30 augustus 2022 23:11

Het lijkt erop dat Alec Baldwin (64) weer aan het werk gaat. Volgens 'The New York Post' maakt hij zijn comeback op Broadway waar hij een rol krijg in de voorstelling 'Art'. Het zou zijn eerste klus zijn sinds hij vorig jaar oktober betrokken raakte bij het fatale schietincident op de set van de westernfilm 'Rust'.

Alec schoot destijds een cameravrouw per ongeluk neer met een revolver. Dat gebeurde toen de 64-jarige acteur zijn scène repeteerde. Alec dacht dat het wapen niet geladen was maar dat was het wel. De FBI concludeerde eerder deze maand dat hij de trekker 'zeker weten' heeft overgehaald. Alec blijft volhouden dat hij dat juist niet heeft gedaan. "Het schoot uit zichzelf", zo meldde de acteur onlangs nog in de podcast The Chris Cuomo Project.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alec Baldwin bang gedood te worden door Trump-aanhangers

Art, een voorstelling van Yasmina Reza, was eerder in de jaren 90 op Broadway te zien. Het stuk, destijds met Alfred Molina, Victor Garber en Alan Alda in de hoofdrol, won in 1998 de Tony Award voor beste toneelstuk.

De laatste keer dat Alec op Broadway speelde was in 2013, toen hij in Orphans te zien was. Eerder gaf de acteur aan dat hij moeite had om een nieuw werk te vinden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!