Chantal Janzen, Martijn Krabbé Beeld © ANP

Chantal Janzen: 'Wil The Voice-'stront' nooit meer meemaken'

1 september 2022 07:46

Chantal Janzen (43) is blij dat 'BOOS' de misstanden bij 'The voice of Holland' heeft blootgelegd. "Deze stront wil je nooit meer meemaken", zegt de presentatrice in 'De Telegraaf'. "Ik vind het erg goed dat we allemaal zijn wakker geschud, dat heeft Tim Hofman (34) heel goed gedaan."

"Ik deel dezelfde frustratie die we allemaal hebben"

Vorige week heeft Chantal ook de tweede BOOS-uitzending over het Voice-schandaal bekeken. De presentatrice heeft er echter 'niet zoveel over te zeggen'. "Behalve dat ik vurig hoop dat ondertussen wel naar alle betrokkenen wordt geluisterd en daarmee aan de slag wordt gegaan. Wij worden op dit moment niet veel op de hoogte gehouden van hoe het staat met de zaak van het OM. Dus eigenlijk zit ik er niet veel anders in dan de rest van Nederland. Ik deel dezelfde frustratie die we allemaal hebben. Als de mensen om wie het gaat, maar gehoord worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John de Mol weigert tweede interview met BOOS over The Voice

Chantal weet nog niet of ze ooit terug wil keren bij The Voice als RTL besluit het programma te hervatten. "Voordat je weer in zo’n huis gaat zitten, als je er al ooit weer gaat wonen, moet het helemaal zijn schoongemaakt. Dan moet er óók in de kelder worden gekeken, de zolder opgeruimd en het riool vervangen, om die metafoor te blijven gebruiken. En als het zo ver is, gaat de zender bepalen wie er weer in dat huis komt te wonen. Dat is niet aan mij."

Vervolg BOOS 'niet om aan te zien' en 'niet overtuigend' volgens John van den Heuvel

11:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!