Wietze de Jager opgesloten na spannend avontuurtje met zijn vrouw

04:14

Wietze de Jager en vrouw opgesloten tijdens pikant avontuurtje

1 september 2022 09:00

Een spannend avontuurtje tijdens hun gezinsvakantie in Italië loopt uit op een regelrecht drama voor Wietze de Jager (33) en zijn vrouw Lieke (36). In zijn programma op Radio 538 vertelt Wietze hoe ze per ongeluk - poedeltjenaakt - opgesloten raken nog vóór hun sekscapade goed en wel van start gaat.

"Stond ik in één keer met Peppa Pig in m'n handen en een naakte vrouw achter me"

Omdat het voor Wietze en Lieke moeilijk is om de intimiteit op te zoeken met drie kinderen onder de vijf jaar die continu in het oog gehouden moeten worden, besluiten ze om op het snikkelheetst van de dag terug te keren naar het appartement en de kinderen met een iPad op schoot te parkeren. Daarop trekt Wietze zijn vrouw mee naar de badkamer om elkaars lichaamstemperatuur maar eens te controleren.

Voor het gemak draait de radio-dj daarop de deur op slot, waarna hij beseft dat de voordeur óók op slot moet. Maar dan slaat het noodlot toe. Nog steeds naakt en een stuk minder hitsig komt hij tot de ontdekking dat hij de badkamerdeur niet van het slot krijgt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattie en Wietze herenigd: 'Je denkt: wat een bokkenlul'

"Dan sta je in de badkamer. Zonder telefoon. De kinderen zitten met een filmpje. Wat ga je doen?" Het idee van Lieke verwerpt hij meteen: Wietze ziet het niet zitten om (vergeet niet: nog steeds naakt) naar buiten te schreeuwen en om hulp te vragen op een vakantiepark vol Nederlanders. Uiteindelijk komt hij op het idee om zijn oudste voor het karretje te spannen. "Ik slaan op de deur: 'Juul! Juul! Je moet ons helpen!'"

Daarop komt Juul, met iPad en al, naar de badkamer gelopen. Die schuift ze op verzoek vervolgens onder de deur door zodat Wietze in ieder geval de receptie kan bereiken. "Stond ik in één keer met Peppa Pig in m'n handen en een naakte vrouw achter me. Ik dacht: oh jongens, dit gaat helemaal mis."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wietze over breuk Mattie: 'Dagen ben ik de deur niet uit geweest'

Maar voordat Wietze de receptie belt om zich te laten bevrijden, wil hij eerst nog wat anders proberen: de sleutel onder de deur doorschuiven in de hoop dat Juul 'm kan openen. En ja hoor. "De heldin van de dag is Juul Bettie, mijn dochter van vijf."

Eén ding is zeker: een vierde kindje is niet op komst.