Jim Bakkum en Bettina Holwerda Beeld © ANP

Bettina Holwerda gepikeerd door vraag over vreemdgaan Jim

1 september 2022 16:13

Hoewel je als bekende man haast niet meer lijkt mee te tellen als je geen slippertje hebt gemaakt, is Bettina Holwerda (42) niet bang dat haar man Jim Bakkum (35) vreemdgaat. Dat laat ze - nogal beledigd na een vraag van een volger - weten in haar Instagram Stories.

"We doen ons best voor elkaar en zijn gewoon heel blij me elkaar"

Bettina, die al jaren een gelukkig gezin vorm met Jim, benoemt het onderwerp in een Q&A op Instagram. Een van haar volgers wil weten hoe ze ervoor zorgt dat Jim niet vreemdgaat en vraagt hoe ze met drie kinderen toch tijd voor elkaar vinden. Volgens de musicalactrice moeten er al lampjes gaan branden als je überhaupt bezig bent met 'hoe zorg je niet dat je man vreemdgaat'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum trekt veel bekijks met haar van dochtertje: 'Echt bizar'

'Ik ben daar nooit mee bezig en ik zorg daar helemaal niet voor', is dan ook haar antwoord. 'Dat is totaal niet hoe ik in het leven wil staan namelijk.' Volgens Bettina hebben ze nu eenmaal een connectie en praten ze de hele dag door. 'Over kleine en grote dingen. We doen ons best voor elkaar en zijn gewoon heel blij me elkaar.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum en Bettina Holwerda eenmalig terug als Danny en Sandy

En wat quality time betreft, dat hoeft volgens Bettina niet te zitten in samen weggaan of uit eten gaan. 'Wij hebben de hele dag door quality time in kleine momentjes en soms ook niet en dat is ook prima.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bettina Holwerda had 'fuck de liefde'-fase voor relatie met Jim Bakkum

Jim en Bettina leerden elkaar vijftien jaar geleden kennen toen ze samen in Grease speelden. Afgelopen weekend pakten ze die rol bij hoge uitzondering weer een keertje op.

Grease meer dan een musical voor Jim en Bettina: 'Begin van ons leven'

02:11

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!