Naomi Campbell Beeld © ANP

Dochter heeft nu prioriteit voor Naomi Campbell

2 september 2022 11:30

De prioriteit in het leven van Naomi Campbell is momenteel haar dochter. Dat vertelt het 52-jarige Britse topmodel, die maar weinig loslaat over haar dochter, in gesprek met het Franse magazine 'Madame Figaro'. "Elke nacht breng ik haar in slaap door slaapliedjes te zingen. Ik moet haar adem op me voelen."

"Ik neem haar overal mee op reis. Verschillende plekken ervaren is heel vormend voor een kind. Zo ben ik ook opgegroeid"

Hoewel haar dochter pas een jaar oud is, ziet Naomi de persoonlijkheid van haar dochter al sterk doorkomen. "Ze is heel daadkrachtig, vrolijk, nieuwsgierig en dynamisch. Ze loopt en leert al in een verrassend tempo. Ik neem haar overal mee op reis. Verschillende plekken ervaren is heel vormend voor een kind. Zo ben ik ook opgegroeid", aldus het model.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

50-jarige Naomi Campbell verrast wereld met moederschap

Ook reageert het model op kritiek dat ze 'pas' na haar vijftigste moeder is geworden. "Daar ben ik me van bewust, maar het maakt me niets uit. Ik wilde moeder worden. Ik ben ervan overtuigd dat elke vrouw weet wanneer ze klaar is om een ​​kind te krijgen. Mijn dochter arriveerde precies op het juiste moment. Het gevoel heeft niet echt iets met leeftijd te maken, het draait om levenservaring en instinct."

Naomi heeft naar eigen zeggen altijd geweten dat ze moeder wilde worden. "Maar ik realiseerde me niet hoeveel vreugde een baby mij zou brengen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Naomi Campbell toont dochter voor het eerst op cover van Vogue

Naomi maakte in mei bekend dat ze moeder is geworden. In een interview met Vogue vertelde ze eerder dat de mensen die ervan op de hoogte waren dat ze een kind zou krijgen op één hand te tellen waren. De naam van haar dochter maakt de Britse niet bekend. Wel heeft ze gedeeld dat haar dochter niet geadopteerd is.