Beeld © ANP

Mart Hoogkamer gaat hilarisch om met biertje uit publiek

5 september 2022 16:38

Mart Hoogkamer (29) kreeg de afgelopen maanden de nodige biertjes naar zijn hoofd gesmeten en afgelopen weekend was het weer raak. Terwijl hij optrad op het Total Loss Festival gooide iemand opnieuw een pilsje naar zijn hoofd. Deze keer pakte de zanger het een stuk sportiever op: in plaats van weg te lopen ving hij het biertje op én dronk het glas helemaal leeg, tot grote hilariteit van het publiek.

"Zullen we er nu gewoon een feestje van maken dan?"

Mart gaf eerder al aan dat hij het biergooien tijdens zijn optredens helemaal zat is. De zanger krijgt bijna bij elk optreden wel bier naar zijn hoofd en heeft inmiddels een zero-tolerance beleid: zodra er bier zijn kant op komt, staakt hij het optreden en loopt hij weg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mart Hoogkamer steekt Spanje-lied Bassie en Adriaan in nieuw (clowns)jasje

Gelukkig voor zijn fans besloot hij het afgelopen weekend anders aan te pakken. Terwijl hij 'Unchained Melody' zong werd er opnieuw een biertje gegooid, maar deze keer besloot hij het drankje op te vangen en leeg te drinken. "Nou heb ik ’m, hè", riep hij enthousiast uit. "Zullen we er nu gewoon een feestje van maken dan?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Collega's komen op voor Mart Hoogkamer na wéér een bierdouche

Verschillende BN’ers reageren vol lof op zijn actie. 'Hahahaa wat top', zo schrijft Bas Smit. 'Hahaha heerlijk', vindt Rolf Sanchez. Ook Bram Krikke is enthousiast over de actie.

Mart Hoogkamer vang biertje uit publiek op

00:23
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Situatie tussen Mart Hoogkamer en vader weer 'stabiel'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!