Marieke Elsinga Beeld © ANP

Zwangere Marieke Elsinga traint door in de sportschool: 'Beetje fit blijven'

5 september 2022 16:55

Marieke Elsinga (36) is nooit vies geweest van de sportschool. Ook tijdens haar zwangerschap maakt de presentatrice de nodige uurtjes in de gym. 'Beetje fit blijven', aldus Marieke op Instagram.

"Doortrainen in je zwangerschap kan gewoon"

Op haar Instagram-pagina deelt Marieke een video van zichzelf waarop ze, met behoorlijk ronde babybuik, traint in de sportschool. 'Doortrainen in je zwangerschap kan gewoon. Als je zin hebt natuurlijk. Moet niet', schrijft Marieke erbij.

Een andere presentatrice, Marlijn Weerdenburg, snapt wel dat Marieke zo blijft zwoegen in de gym tijdens haar zwangerschap. 'Ik vond het ook heerlijk!' schrijft ze in de reacties.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marieke Elsinga soft door zwangerschapshormonen: 'Heb een made gered'

Marieke maakte afgelopen juni in haar radioprogramma Mattie & Marieke bekend zwanger te zijn. Ze vertelde blij te zijn dat ze het leuke nieuws kon delen, maar 'tegelijkertijd was het ook heerlijk' om het even voor haarzelf te houden. 

De presentatrice is in verwachting van een jongetje en grapte eerder in RTL Boulevard om Luuk, John, Jeroen of Aran te overwegen - de namen van haar collega's.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marieke Elsinga geniet met volle teugen van babyshower

Marieke Elsinga houdt zich al druk bezig met jongensnamen: 'Luuk kan of Aran'

02:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!