Astrid uit B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Astrid deelt verliefd kiekje met Harmjan: 'Lijkt bijna trouwfoto'

5 september 2022 16:41

Astrid en Harmjan uit 'B&B Vol Liefde' zijn stapelverliefd op elkaar en dat mag nu iedereen weten. De twee vieren momenteel samen vakantie in Italië, waar ze romantische foto's van delen.

"Prachtig stel"

Op haar afgeschermde Instagram-account deelt Astrid idyllische kiekjes vanuit bella Italia, waar ze samen met Harmjan en haar twee kinderen is. Een fanaccount mag onderstaand kiekje met de wereld delen, waarop Astrid in een witte jurk haar Harmjan verliefd in de ogen kijkt. 'Prachtig stel', klinkt het eronder. En: 'Lijkt al bijna een trouwfoto.' 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Natasja uit B&B open over relatie met Huub: 'Vlam in de pan'

De kans dat er inderdaad al een bruiloft in de pijplijn zit is klein, want Harmjan moest een flinke muur bij Astrid afbreken. Ze had eigenlijk niet genoeg ruimte in haar hart voor een nieuwe man in haar leven, besloot ze aan het eind van haar B&B Vol Liefde-avontuur. Maar onlangs mocht ze dus bekendmaken na de uitzendingen tóch voor de Twentenaar te zijn gegaan. Serieus zijn ze in elk geval zeker, want Harmjan heeft inmiddels zelfs zijn baan opgezegd voor Astrid: 

Harmjan gaat wéér over de grens en zegt zijn baan op om te werken in de B&B van Astrid

04:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!