Yvonne Coldeweijer en Arjen Lubach Beeld © ANP

Management Arjen Lubach grijpt in na juice van Yvonne Coldeweijer

6 september 2022 12:18

Voor Arjen Lubach (42) is de zaak tegen Yvonne Coldeweijer (35) afgesloten, laat hij weten aan het ANP. Yvonne heeft beloofd 'voorlopig' niets meer te plaatsen over Arjen op haar juicekanaal.

"Voor ons is hiermee de zaak tegen haar afgesloten"

Op dat kanaal bracht Yvonne de presentator in verband met grensoverschrijdend gedrag. Dit deed zij door middel van Instagram Stories, die 24 uur lang te zien zijn op haar kanaal. Enkele Stories die ze op haar profiel heeft uitgelicht, heeft zij beloofd te verwijderen. Zij laat het ANP weten ermee akkoord te zijn gegaan dat ze 'voorlopig' niets meer plaatst over de presentator.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace woedend op Yvonne Coldeweijer na 'juice' over zoon

Yvonne bevestigt tevens dat ze een brief heeft gehad van de advocaat die Arjen heeft ingeschakeld, Stefan Kalff. Dat deed de presentator na het verschijnen van 'ongefundeerde beschuldigingen op het juicekanaal' van de vlogger.

Aan RTL Boulevard laat Kalff weten dat Yvonne 'allerlei uitlatingen heeft gedaan over het privéleven en werkzame leven van de heer Lubach' en dat dat op den duur kan leiden tot een dagvaarding: "Mocht ze niet aan [de vereisten] willen voldoen dan rest er natuurlijk gaan andere weg."

Yvonne zegt zelf het volgende tegen ons over de kwestie: "Stories op instagram zijn altijd maar 24 uur zichtbaar, dus de aantijgingen waren überhaupt al niet meer zichtbaar. Ik zal eerst verder onderzoek naar deze kwestie doen voor ik weer een update hierover plaats. Fijn dat het voor 'Luub' is afgesloten, maar voor mij nog niet." Over of dat betekent dat ze erover blijft posten als haar nieuwe info ter ore komt, kan ze kort zijn: "Zeker. Persvrijheid."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yvonne oog in oog met Robert ten Brink na verspreiden juice

Het management van Arjen doet ook zijn zegje en verklaart tegenover het ANP: "Voor ons is hiermee de zaak tegen haar afgesloten. Arjen en zijn team concentreren zich verder met veel plezier en enthousiasme op het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach."

Onlangs bracht Yvonne ook juice over een andere presentator, namelijk Robert ten Brink. Een paar dagen later stond ze oog in oog met hem. Miljuschka Witzenhausen was er getuige van en vertelt in onderstaande video hoe dat eraan toeging. 

Miljuschka ooggetuige van 'awkward' ontmoeting Yvonne Coldeweijer en Robert ten Brink

02:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!