Leonardo Dicaprio Beeld © ANP

Leonardo DiCaprio slaat opnieuw twintiger aan de haak

6 september 2022 16:01

Zijn 25-jarige ex Camila Morrone heeft nog niet eens haar spullen gepakt of Leonardo DiCaprio (47) verwelkomt alweer zijn volgende aanwinst. De acteur heeft opnieuw een twintiger aan de haak geslagen. Dat zijn nieuwe vriendin wederom een model is, mag eveneens geen verrassing heten.

Het is geen geheim dat Leonardo valt op jongere vrouwen. Zijn datingleven is zelfs tot een meme verworden (zie tweet hieronder). Het valt menigeen namelijk op dat de acteur zijn vriendinnetjes steevast dumpt zodra ze hun 25e levensjaar hebben bereikt.

Leonardo lijkt zich niet veel aan te trekken van alle grapjes die online worden gemaakt: hij is druk aan het daten met het 22-jarige Oekraïense model Maria Beregova. Leonardo en Maria zijn samen door paparazzi gespot in het Franse Saint-Tropez. Volgens Daily Mail kennen de acteur en het model elkaar sinds juli. Evenals Leo komt ook Maria net uit een relatiebreuk. Zij ligt in scheiding van haar ex-man Ahmed Masoud Abdelhafid, die overigens bekendstaat om zijn banden met de overleden Libische dictator Muammar Gaddafi. Gezellig.

Je ziet de wonderschone dame hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie Leonardo Dicaprio en Camila Morrone na vijf jaar gestrand

In eigen land zijn de sterren misschien toch ietwat conservatiever wat betreft grote leeftijdsverschillen. Zo had Rachel Hazes moeite met het leeftijdsverschil tussen haar zoon André en zijn ex-vriendin Monique:

Rachel Hazes had moeite met leeftijdsverschil Dré en Monique

03:30
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Leonardo DiCaprio maalt niet om groot leeftijdsverschil

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!