Kim Kardashian Beeld © ANP

Kim Kardashian 'onherkenbaar' op cover Interview Magazine

6 september 2022 15:48

Kim Kardashian (41) staat in haar blote billen op de cover van de nieuwste editie van het Amerikaanse 'Interview Magazine'. Zowel het tijdschrift als de bekende realityster plaatste dinsdag een foto van het omslag.

"Kim ben jij dat?"

Het thema van het septembernummer van het beroemde tijdschrift is 'The American Dream'. Op de foto is Kim gekleed in een spijkerbroek die is afgezakt tot net onder haar billen. Verder draagt de influencer, die op de foto geblondeerd haar en wenkbrauwen heeft, een spijkerjasje. Ook draagt ze een jockstrap, een herenslip met een elastische band zonder achterkant.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian op de vingers getikt voor overmatig waterverbruik

'Oh mijn god. Ik vond het geweldig', zegt Kim in het bijbehorende interview over het dragen van de opvallende slip. 'Het voelde goed om samen te werken met Nadia Lee Cohen, de fotograaf van de shoot. Ze is de eerste fotograaf met wie ik echt voluit ben gegaan. Het team had zoiets van: 'Geen jockstrap.' En ik had zoiets van: 'Kom op. Dit is wat ik doe.' Ik doe het het beste als ik het negeer en doe wat ik wil. Dus ik ben blij dat we het gedaan hebben.' Kims fans zijn echter minder enthousiast over de cover. Zo vinden velen van hen dat ze er totaal niet op lijkt. 'Kim ben jij dat?' vraagt iemand zich hardop af onder haar post. Een andere fan herkent de influencer totaal niet: 'Ligt het aan mij of ziet ze er totaal anders uit?' Anderen vergelijken Kim zelfs met Lady Gaga en bekende YouTuber Jeffree Star. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kim Kardashian en Pete Davidson beëindigen relatie'

Eerder dit jaar schitterde Kim op de cover van Vogue. En deze cover had een Nederlands tintje. 

Cover Kim Kardashian geschoten door Nederlandse fotografe

05:19

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!