Vivienne van den Assem Beeld © ANP

Vivienne van den Assem mist haar 'wilde kant' tijdens zwangerschap

10 september 2022 14:09

Vivienne van den Assem (38) is voor de tweede keer in verwachting en hoewel ze dolgelukkig is met de komst van haar tweede kind, heeft haar zwangerschap ook een klein nadeel. Zo vertelt de presentatrice in de '&C Oh Baby' dat ze het stappen mist.

"Iedereen is de hort op en ik zit thuis"

Samen met haar man Arne deelt ze de liefde voor muziek, feesten en festivals. Ook tijdens haar zwangerschap wil Vivienne zo lang mogelijk doorfeesten. Hoewel haar man zich daar wel iets bij kan voorstellen, steekt hij daar nu echter een stokje voor. "Laatst wilde ik per se naar een festival, want nu kan ik nog leuke dingen doen, straks kan het niet meer. Maar Arne bleef van mening dat het niet verstandig was", vertelt Vivienne. De presentatrice heeft hiernaar geluisterd, maar kwam toch om in zelfmedelijden. "Iedereen is de hort op en ik zit thuis."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vivienne van den Assem deelt voor- en na-foto opnames Boulevard

Haar 'wilde kant' blijft ondanks haar zwangerschap toch voortleven, vertelt ze. "Die wil ik ook helemaal niet kwijt. Het benauwt me zelfs een beetje dat sommige dingen nu gewoon niet kunnen. Spontane tripjes maken met vriendinnen, of dat festival dat Arne me uit mijn hoofd praatte: ik wil al die leuke dingen zo graag blijven doen." Vivienne vindt het nu vooral lastig om te accepteren dat ze 'die Vivienne gewoon even op pauze moet zetten'. Gelukkig kan ze nog wel realistisch naar de situatie kijken. "We weten allemaal: over een jaar ziet het leven er misschien totaal anders uit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vivienne van den Assem wil ZOOP-reünie: 'Lijkt ons allemaal best leuk'

Vivienne is al meer dan tien jaar samen met haar man Arne en zijn samen trotse ouders van hun 3-jarige zoontje Guus. In de uitzending van RTL Boulevard onthult de presentatrice dat ze in verwachting is van haar tweede kindje:

Vivienne van den Assem in verwachting van tweede kindje

00:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!