ricky martin Beeld © ANP

Ricky Martin klaagt neef aan voor 20 miljoen dollar na beschuldigingen

8 september 2022 13:09

Ruim een maand nadat Ricky Martin (50) de rechtszaak won die door zijn neef tegen hem werd aangespannen, is de zanger naar de rechter gestapt. De Puerto Ricaanse zanger heeft besloten zijn neef Dennis Yadiel Sanchez aan te klagen, onder meer vanwege de reputatieschade die hij door de rechtszaak heeft opgelopen.

Ricky's neef had de zanger eerder beschuldigd van huiselijk geweld. Ook beweerde hij dat hij een seksuele relatie zou hebben gehad met zijn oom. Vorige maand won Martin de rechtszaak, nadat Sanchez zijn aanklacht had ingetrokken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ricky Martin erg gekwetst door neef: 'Was slachtoffer van een leugen'

Ricky wordt desondanks nog steeds lastiggevallen door zijn neef. Die zou onder meer berichten op Instagram sturen en dreigen dat hij zou doorgaan met het beschadigen van Martins reputatie als hij geen geld van de artiest krijgt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud-manager klaagt Ricky Martin aan om niet betaald loon van 3 miljoen

Volgens de zanger heeft zijn carrière flink geleden onder de valse beschuldigingen. Hij zegt meerdere contracten ter waarde van miljoenen euro's te zijn misgelopen en eist daarom een schadevergoeding van 20 miljoen dollar van zijn neef.

Ricky Martin wil snel door met z'n leven na intrekken aanklacht neefje

04:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!