Art Rooijakkers Beeld © ANP

Art Rooijakkers mag na 100 dagen stil zijn weer praten: 'Stem doet het weer'

9 september 2022 15:23

Nadat hij 100 dagen in stilte heeft doorgebracht en meermaals onder het mes is geweest, mag Art Rooijakkers (46) eindelijk weer praten. "Mijn stem doet het weer", vertelt de presentator opgelucht in een video op zijn Instagram.

"Mijn stemproblemen zijn verleden tijd"

Nadat hij is geopereerd aan een poliep op zijn stembanden praat Art de afgelopen maanden via een spraakcomputer. De presentator belandt na de operatie in een medische molen, maar is nu eindelijk van al zijn problemen af. "Ik mag weer praten! Mijn stemproblemen zijn verleden tijd", klinkt het. "Ik vind het nog eng om hardop te zeggen, maar het is echt zo."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers laat van zich horen na letterlijke stilte: 'Lijkt de goede kant op te gaan'

Art is vooral blij dat hij zijn dochters weer kan voorlezen en weer aan het werk kan. "Ik ben zo ongelofelijk blij. Ook omdat mijn stem - voor mijn gevoel - weer klinkt zoals 'ie hoort te klinken", aldus de presentator.

Art laat aan RTL Boulevard weten dat hij wel nog moet revalideren en een logopedist ziet. "Maar ik ben al wel weer met RTL aan het praten over nieuwe projecten." Ook werkt hij druk aan zijn comeback bij BNR Nieuwsradio. "Ik ben dit najaar gewoon weer te zien en te horen", aldus Art.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn uit B&B Vol Liefde gaat schoonouders eindelijk ontmoeten

Vanwege zijn operatie schitterde Art door afwezigheid in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Toch was het programma ook zonder zijn deelname een groot succes. Niet alleen wat kijkcijfers betreft, maar ook in de liefde! Zo vond Natasja na de opnames alsnog een man die de sleutel naar haar hart verdiende.

Natasja uit B&B open over relatie met Huub: 'Vlam in de pan'

01:20

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!