Boer Bastiaan Beeld © Linelle Deunk

BZV-boer Bastiaan wordt lijsttrekker voor BoerBurgerBeweging

11 september 2022 15:00

Bastiaan van 't Westeinde, oud-deelnemer van het KRO-NCRV-programma 'Boer Zoekt Vrouw', wordt lijsttrekker voor de BoerBurgerBeweging (BBB) bij de komende waterschapsverkiezingen in Zeeland. Dat meldt Bastiaan in gesprek met 'Omroep Zeeland'.

De 38-jarige agrariër uit Arnemuiden had naar eigen zeggen nooit politieke ambities, maar raakte door BBB-coryfee Caroline van der Plas toch enthousiast. "Ik heb affiniteit met de onderwerpen waar het waterschap zich mee bezig houdt en ik vind het leuk om daar een goed team voor te assembleren", aldus de voormalige Boer zoekt vrouw-kandidaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline van der Plas na ernstige bedreigingen: 'Voel me niet veilig'

Een groot deel van Zeeland valt onder het Waterschap Scheldestromen. De verkiezingen voor de Waterschappen vindt op 15 maart 2023 plaats, tegelijkertijd met de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Bastiaan is nog op zoek naar andere goede kandidaten voor de Zeeuwse lijst van BBB.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Milou uit BzV had 'hoop dat het nog goed zou komen' met Bastiaan

Boer Bastiaan deed mee aan het 2019-2020 seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Hij ging toen voor de Limburgse Milou. Na een romantische citytrip in Lapland waren de twee stapelverliefd op elkaar. Milou verhuisde naar Zeeland. Helaas sneuvelde hun relatie, onder meer omdat Milou moeite had zich te settelen op de boerderij. 

We spraken Milou over die breuk en een nieuwe liefde in haar leven: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!