Richard uit B&B Vol Liefde maakt het uit met Simone: 'Voelde het niet'

02:28

Richard uit B&B Vol Liefde betrokken bij auto-ongeluk

11 september 2022 16:28

Richard uit 'B&B Vol Liefde' heeft een enerverende reis vanuit Portugal achter de rug. Hij raakt onderweg naar Nederland betrokken bij een auto-ongeluk, vertelt hij in 'Humberto Op Zaterdag'.

"Mijn halve bumper en spiegel lagen eraf"

"Het is een lange rit, 2600 kilometer. Onderweg lag een balk op de weg middenin Parijs, die klapte onder mijn auto door", vertelt Richard. "Ik dacht: die wielen liggen eronder vandaan. En halverwege in Spanje had ik een dronken automobilist midden op de weg... Midden in het donker... En er was heel weinig verlichting en ik had er een bus voor, maar die week uit." En dus moet ook Richard uitwijken.

Gelukkig komt hij daar zonder kleerscheuren vanaf: "M'n bumper lag er half af, m'n spiegel lag eraf, maar ik leefde nog. Dat ik geen zware lading had, was mijn geluk. Anders was ik op z'n kant gevallen. Ik had dit nog nooit meegemaakt." Hoe het met de andere bestuurders is, is niet duidelijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze uitspraken van B&B Richard waren soms iets té eerlijk

Richard schuift bij Humberto aan om terug te blikken op zijn B&B Vol Liefde-avontuur. In bovenstaande video legt hij ons al uit waarom het toch niks werd met Simone. Maar in Humberto Op Zaterdag doet Richard een toch wel opmerkelijke uitspraak, als tafelgast Rico Verhoeven hem vraagt waarom hij op zoek ging naar de liefde in een tv-programma.

"Gratis reclame", flapt Richard eruit. "Een mooiere gratis reclame als deze bestaat er niet." Daar voegt de B&B-houder aan toe dat hij al vóór de vrouwen komen, eigenlijk al weet dat het op niks uitloopt. "Na het kiezen van de vrouwen dacht ik meteen: er zit geen vrouw bij waarvan ik denk: o, geweldig. Ik heb een leuke tijd gehad, maar er zat gewoon niks voor me bij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave reageert op aantijgingen Denise uit B&B Vol Liefde

Veel mensen, ook in de studio van Humberto, moeten lachen om Richards ongefilterde uitspraken. Maar hij krijgt ook bakken kritiek. En dit tv-interview maakt het er niet beter op. "Veel mensen zullen we me niet heel leuk vinden, maar ik heb voor mijn gevoel de beste beslissing genomen", zegt Richard over deze 'azijnzeikers'. 

B&B vol liefde’s Richard over waarom het niets werd in de liefde

02:24

Op Twitter vragen kijkers zich hardop af wat Richards fans, en dan vooral vrouwelijke fans, in hem zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!