Roy Donders Beeld © ANP

Roy Donders wordt vader: 'We zijn in shock, maar heel blij'

11 september 2022 19:52

Roy Donders (31) deelt heuglijk nieuws: de Brabantse stylist en zanger verwacht samen met zijn vriendin Michelle een kindje! Dit maakt het stel bekend via YouTube.

"Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad"

In de video vertelt Michelle dat het ze nog even aan het nieuws moet wennen. "Het is heel leuk, maar ik ben wel in shock." De vriendin van Roy legt uit dat ze een maand geleden is gestopt met de pil en dat Roy onlangs nog naar het ziekenhuis is geweest om zijn zaad te laten testen. Uit het onderzoek blijkt dat hij traag zaad heeft, wat Michelle dus doet besluiten om te stoppen met de pil. En dan is het meteen raak. "Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad. Dat is ook apart", zegt Roy dan ook. Michelle kan niet geloven dat ze na één maand zonder pil al zwanger is. "Dat kan toch niet!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders maakt relatie met Michelle Insta-official

De zwangerschapsaankondiging komt voor veel mensen als een grote verrassing. Roy en Michelle hebben sinds vorig jaar een relatie nadat de zanger eerdere relaties met mannen had. Ondanks de verbazing is het kindje meer dan welkom, bezweren de twee in hun vlog.

Als kers op de taart willen Roy en Michelle ook graag trouwen, zo vertelt de stylist van het zuiden zelf in onderstaande video.

Roy Donders dolgelukkig in de liefde: 'Willen graag trouwen'

00:29