Farrah Abraham Beeld © Getty Images

Farrah uit Teen Mom ontkent eigen poep te hebben verkocht: 'Was een grapje'

12 september 2022 11:31

Farrah Abraham (31) maakt er geen geheim van dat ze aparte verzoeken krijgt op OnlyFans. Wanneer een fan suggereert dat de 'Teen Mom'-ster haar poep moet verkopen, doet ze dat ook. Althans, zo lijkt het. De realityster laat nu weten dat het allemaal een grap is.

"Ze verkoopt haar ziel"

Op OnlyFans, een platform waar mensen pikante content van zichzelf verkopen, ontvangt Farrah in april een nieuw soort verzoek. De Teen Mom-ster krijgt een aanbod van vijfduizend dollar als ze haar poep aan diegene verkoopt. Vervolgens lijkt ze dat te doen, maar daar komt Farrah nu op terug. In de podcast Howie Mandell Does Stuff beweert ze dat het een grote grap is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Farrah Abraham heeft drie jaar geen seks sinds ontslag bij Teen Mom

Farrah geeft aan nooit serieus te hebben overwogen om haar poep te verkopen. Haar volgers willen in haar poep 'baden', maar dat vindt zij 'schandalig en gestoord'. "Mensen willen poep die uit mij gekomen is en ik denk dan: dat kan niet per post", aldus Farrah. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-ster Farrah Abraham stelt nieuwe vriend voor

Maar op Farrahs site verkoopt ze wel 'poepslijm' naar aanleiding van de verzoeken. "Ik ben gewoon komisch! En mensen geloven mij gewoon. Mijn fans reageren dan: 'Ik wil er in baden'. Maar het is niet echt", zegt Farrah erover in de podcast. Vervolgens legt ze uit dat 'poepslijm' een stuk gezonder is en niet ruikt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe gaat het tegenwoordig met Teen Mom-ster Farrah Abraham?

Het is niet de eerste keer dat Farrahs poep de headlines haalt. In januari filmt ze hoe ze in een potje poept en dat hermetisch afsluit, zodat er geen geur verloren gaat. Farrahs moeder Debra beweert dat de realityster de potjes voor 100 dollar verkocht. "Ze verkoopt haar ziel", vindt Debra. Of dat ook een grap is, laat Farrah niet weten. Inmiddels zijn alle poepgerelateerde producten wel verdwenen op Farrahs site. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!