Olivia Newton-John Beeld © ANP

Fans boos wegens ontbreken Olivia Newton-John in eerbetoon Emmy's

13 september 2022 06:20

Tijdens de uitreiking van de Emmy Awards maandagavond in Los Angeles werden traditiegetrouw de in het afgelopen jaar overleden mensen uit de televisiewereld geëerd. Fans van Olivia Newton-John reageerden op sociale media boos toen bleek dat de Australische actrice daarbij niet aan bod kwam.

Olivia was voornamelijk bekend vanwege haar filmrollen, met name die in Grease en cultklassieker Xanadu. Maar de in augustus op 73-jarige leeftijd overleden actrice had ook rollen in televisieseries The Man from Snowy River en Sordid Lives: The Series. Ook dook ze als zichzelf op in Glee en was ze als gastjurylid te zien in onder meer American Idol en RuPaul's Drag Race.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter deelt eerbetoon na overlijden Olivia Newton-John

Tijdens het In Memoriam-segment van de Emmy's speelde John Legend zijn nieuwe nummer 'Pieces' en werden onder meer Betty White, Bob Saget, James Caan, Jean-Marc Vallée, Anne Heche en Sidney Poitier geëerd. Olivia ontbrak in het eerbetoon dat op televisie werd uitgezonden, maar is wel opgenomen in de In Memoriam-sectie op de website van Emmy-organisator de Television Academy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Staatsbegrafenis Olivia Newton-John wordt 'meer een concert'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!