Kim Kötter en Jaap Reesema Beeld © ANP

Jaap Reesema vroeg week na ontmoeting al hand van Kim Kötter

13 september 2022 12:35

Jaap Reesema (37) en Kim Kötter (40) stappen in 2018 in het huwelijksbootje. Hoewel de meeste stellen wel even wikken en wegen of ze willen trouwen, onthult Kim in het napraatprogramma 'Beste Zangers thuis bij...' dat het in hun geval niet lang duurt om tot die beslissing te komen.

"Hij was wel dronken toen denk ik"

De deelnemers aan Beste Zangers openen in het programma Beste Zangers thuis bij... hun deuren voor zangeres Karsu. Zij gaat bij de muzikanten langs om hen het hemd van het lijf te vragen. Zo weet ze ook het een en ander te ontfutselen over de relatie van Jaap en Kim, die ruim tien jaar samen zijn. Jaap legt uit dat de huwelijksplannen er al snel liggen. "Wij hadden binnen een uur zoiets van: luister, wij vinden elkaar volgens mij hartstikke leuk. Dan moeten we later gewoon kinderen en trouwen. We hadden het gewoon heel snel al bedacht met elkaar", vertelt hij over hun eerste ontmoeting. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter en Jaap Reesema over heftig kinderwens-traject

Kim onthult dat Jaap al snel de daad bij het woord voegt. "In dezelfde week heeft Jaap mijn vader al om mijn hand gevraagd." Het is tegelijkertijd ook de eerste ontmoeting van Jaap met de ouders van Kim. "Hij was wel dronken toen denk ik, maar hij heeft het wel waargemaakt", grapt Kim. 

Inmiddels hebben de twee tortelduifjes drie kinderen samen: Muck, Youp en Ted. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter herkent delen van haar Jaap in hun drie zoons: 'Mercy for mama'

Kim Kötter scheurt vlak voor rode loper compleet uit haar jurk

02:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!