Mariska en Frans Bauer Beeld © ANP

Mariska Bauer deelt ongezouten mening over schoondochters

18 september 2022 13:32

Mariska (46) en Frans Bauer (48) zijn al ruim dertig jaar samen. Het stel heeft samen vier kinderen en deze kerst schuiven er ook twee schoondochters aan. Of Maris een beetje op kan schieten met de vriendinnetjes van haar zoons, dat is nog te betwijfelen. In de nieuwe editie van 'Vriendin' geeft ze aan niet de 'bitcherige schoonmoeder' uit te willen hangen.

"Ik kan wel zeggen dat ik iemand niks vind, maar daar moeten ze dan maar zelf achter­ komen"

Als aan Mariska wordt gevraagd of ze weleens twijfels heeft over de meisjes die haar zoons mee naar huis nemen, antwoordt ze dat ze vindt dat haar jongens dat zelf moeten 'bekijken en ondervinden'. "Ik kan wel zeggen dat ik iemand niks vind, maar daar moeten ze dan maar zelf achter­ komen. Ze zijn nog hartstikke jong", vertelt ze.

Mariska is zelf pas zestien als ze iets met Frans krijgt. Het geheim achter hun succesvolle huwelijk? Dat is het 'm juist: geheimen, die zijn er niet binnen hun relatie. "Ik kan zeggen dat we romantisch zijn, en dit en dat doen, maar daarin zijn we niet anders dan anderen", aldus Maris. "We vullen elkaar aan, maar kunnen soms ook echt wel tegen elkaar ingaan, hoor. Niet dat het servies hier letterlijk door het huis vliegt, sowieso hebben we geen echte ruzies. Maar ik laat de kaas niet van mijn brood eten en hij ook niet, we zijn echt aan elkaar gewaagd. Na dertig jaar weet ik hoe hij denkt en andersom."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariska Bauer gaat elke week vooruit: 'Geen uitvalsverschijnselen meer'

Bang dat haar Frans een scheve schaats rijdt, is Mariska niet. "Frans heeft me nooit aanleiding gegeven", vertelt ze in het tijdschrift. "Ik heb geen jaloezie, ik gun iedereen het allerbeste. Kijk ook niet op tegen mensen, voor mij is iedereen gelijk. Als we naar het toilet gaan, stinken we allemaal even hard."

Het hele interview is nu te lezen in Vriendin. In het blad vertelt Mariska ook meer over haar herseninfarct. 

De Bauers hebben 'zoveel gehuild' na herseninfarct Mariska

02:30
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer neemt zelfs op vakantie een potje appelmoes mee

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!