Xander en Sophie Beeld © ANP

Xander en Sophie openhartig over moeilijke periodes in relatie

13 september 2022 22:08

Xander de Buisonjé (49) en Sophie de Buisonjé-Steger (44) zijn na 14 jaar nog steeds dolgelukkig met elkaar, al kent hun relatie niet alleen maar mooie tijden. In een interview met 'LINDA.loves' vertellen de twee openhartig over de ‘downs’ in hun relatie en hun valkuilen.

"Vroeger had ik veel aandacht nodig en zocht ik die ook"

Hoelang ze precies samen zijn, daarover zijn ze het niet eens. "Volgens Sophie zijn we veertien jaar samen, ik denk vijftien. Laten we het maar op 14,5 houden", concludeert Xander. "Dat zijn twee sevenyear itchen, ja. Hoewel we die niet echt hebben gehad, hè?" Sophie denkt daar iets anders over. "Niet op die manier, maar we hebben door de jaren heen wel downs gekend. En soms duurden die vrij lang." Xander weet wel waar dit aan ligt. "Ik had nog zo veel met mezelf op te lossen, jij misschien ook wel, en dat heeft ook invloed op je relatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Xander de Buisonjé bracht 'belangrijkste' in hem naar boven

Toch weet de zanger één ding heel zeker en dat is dat het in de basis wel goed zit. "Onze liefde is zo sterk dat we elkaar altijd weer terugvinden. Ik denk echt: als het met Sophie niet lukt, lukt het mij met niemand. Ik had niet beter kunnen treffen." Xander merkt daarin ook een grote verandering bij zichzelf. "Vroeger had ik veel aandacht nodig en zocht ik die ook, maar met mijn gezin ben ik gewoon helemaal geland."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xander de Buisonjé: 'Ik heb harten van mensen gebroken'

Toch zijn er volgens Sophie nog wel wat verbeterpuntjes. "Het belangrijkste is om tijd voor elkaar te maken en de ander niet for granted te nemen. Maar dat gebeurt wel snel. Ik hoop dat wij allebei uiteindelijk een betere balans kunnen vinden tussen werk, gezin en samen. Momenteel schiet dat samenzijn er te veel bij in."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xander de Buisonjé: Wendy en ik hebben het nog jaren geprobeerd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!