Toni Peroni: 'Zonder zwembroek zonnen is het fijnste wat er is'

01:25

Toni Peroni onthult: 'Ik lag met Humberto Tan op een naaktstrand'

14 september 2022 15:10

Drummer Toni Peroni (62) gaat in zijn vrije tijd naar diverse naaktstranden. Om die reden vertelt hij aan tafel bij 'Jinek' maar al te graag over de voordelen van naturalisme. En wat blijkt: hij is niet de enige fan, want de drummer onthult dat Humberto Tan (56) óók het liefst naakt rondhuppelt in de natuur.

"Hij zwaaide nog even"

Toni vindt het heerlijk om naakt te zwemmen en snapt ook niet dat de naaktstranden in Nederland erg leeg zijn. Toch spot hij bij zijn laatste bezoekje, in Castricum, een wel heel bekende collega. "Vijftig meter verder zag ik iemand liggen. Dat was Humberto toevallig." Volgens de drummer 'zwaaide hij nog even' - vermoedelijk met zijn armen - naar hem. Eva, overrompeld door het nieuws, vraagt zich af of Humberto blij is met deze openbaring. “Ik weet niet of hij het fijn vindt dat je dit vertelt, maar oké.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zanger nieuwe band Toni Peroni valt van podium bij Humberto

Aangezien er op naaktcampings geen foto's mogen worden genomen, zou het volgens Eva 'de ideale plek zijn voor BN'ers'. Volgens Toni zou de presentatrice het dan ook eens moeten proberen: “Eva, als je ooit je kleren uittrekt, dan ga je ze nooit meer aandoen. Ik geef je zo het adres!” 

Toni's zoon Tony Junior, die ook net als hij erg muzikaal is, deelt in dit geval niet dezelfde hobby met zijn vader. "Hij is er niet zo weg van. Hij zegt: doe lekker wat je wil, maar belast mij er alsjeblieft niet mee." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Humberto Tan deelt foto uit oude doos mét haar op zijn hoofd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!