Ferry Doedens Beeld © ANP

Ferry Doedens kampte met pleinvrees na uitlekken OnlyFans-account

14 september 2022 20:44

Ferry Doedens (32) heeft er veel last van als begin vorig jaar bekend wordt dat hij tegen betaling pikante beelden van zichzelf deelt op OnlyFans. De voormalig 'GTST'-acteur kampt destijds met 'paniekaanvallen en pleinvrees', vertelt hij woensdagavond in 'HLF8'.

"Ik ben wel heel erg gegroeid als mens. Ik heb veel aan zelfreflectie gedaan"

De 32-jarige heeft er moeite mee dat 'mensen hem herkenden'. Na gesprekken met onder anderen 'een hele goede psycholoog' en 'hele lieve vrienden' komt hij er weer bovenop. "Ik ben wel heel erg gegroeid als mens. Ik heb veel aan zelfreflectie gedaan", kijkt de acteur terug op die periode.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens loopt hoofdwond op na val van trap

Ondanks de angsten die het aanvankelijk veroorzaakt is de acteur nog steeds actief op OnlyFans. "Ik ben iemand die de randjes af en toe opzoekt. Ik ben niet het braafste jongetje van de klas", legt hij uit. "Ik heb ook de keuze gehad om op de deleteknop te drukken."

Op de vraag hoeveel de acteur heeft verdiend aan OnlyFans, wil hij geen precies antwoord geven. Doedens heeft er 'een leuke boterham' aan overgehouden. "Ik heb er een leuk huis van kunnen kopen."

Ferry Doedens toont trots nieuwe koophuis van OnlyFans-inkomsten

02:17
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens staat open voor GTST-comeback, maar: 'Ik ben niet gebeld'