Brittany Snow en Tyler Stanaland Beeld © ANP

Pitch Perfect-ster Brittany Snow gaat na twee jaar huwelijk scheiden

14 september 2022 22:44

Actrice Brittany Snow (36), vooral bekend van de 'Pitch Perfect'-films, en haar man Tyler Stanaland (33) zijn na een huwelijk van ruim twee jaar uit elkaar. De beslissing is genomen 'met liefde en wederzijds respect', delen de twee woensdag allebei op Instagram.

"We hebben ons gerealiseerd dat we tijd nodig hebben om ervoor te zorgen dat we allebei een bevredigend en authentiek leven leiden"

'We hebben ons gerealiseerd dat we tijd nodig hebben om ervoor te zorgen dat we allebei een bevredigend en authentiek leven leiden', vervolgen de actrice en makelaar. 'We zijn onze reis begonnen als beste vrienden en onze relatie zal een prioriteit blijven. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze hond Charlie.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pitch Perfect-actrice Brittany Snow geeft het jawoord

Ingewijden vertellen aan het Amerikaanse tijdschrift People dat de twee relatieproblemen kregen doordat Tyler een van de gezichten werd in de Netflix-realityserie Selling the OC. De actrice zou het niet eens zijn met zijn deelname aan de show over makelaars. In het onlangs verschenen eerste seizoen was te zien dat zijn collega hem, niet voor de camera's, had proberen te zoenen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie Leonardo Dicaprio en Camila Morrone na vijf jaar gestrand

De actrice en de makelaar trouwden in 2020. Een jaar eerder kondigden ze hun verloving aan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!