Gig Hadid en Leonardo DiCaprio Beeld © Getty Images

Exclusieve beelden van kleffe Leonardo DiCaprio en Gigi Hadid

16 september 2022 07:41

Afgelopen maand blijkt dat Leonardo DiCaprio (47) een punt achter zijn vijfjarige relatie met Camila Morrone (25) heeft gezet. Van liefdesverdriet lijkt echter weinig sprake, want de acteur wordt nu al innig gespot samen met supermodel Gigi Hadid (27). Wij hebben de exclusieve beelden.

Nu Leonardo weer vrijgezel is, vraagt iedereen zich natuurlijk af wie zijn volgende verovering wordt. Eerder deze maand wordt hij nog in Saint-Tropez gespot met het 22-jarige Oekraïense model Maria Beregova. Afgelopen zaterdag flaneert hij echter samen met Gigi op een feestje bij de New York Fashion Week. Hieronder kunnen wij exclusief de foto's delen waarop te zien is dat de twee het wel erg gezellig hebben samen. 

Gigi Hadid en Leonardo DiCaprio
Gigi Hadid en Leonardo DiCaprio
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leonardo DiCaprio slaat opnieuw twintiger aan de haak

Verschillende bronnen van Page Six, E! News en Entertainment Tonight claimen dat de sterren momenteel aan het daten zijn. Toch vertellen deze bronnen dat de twee het rustig aan doen en daarom nog niet 'exclusief' zijn. 

Als het uitmondt in een relatie is dat best bijzonder, want de acteur staat erom bekend dat hij zijn vriendinnen dumpt zodra ze 25 zijn. Gigi is met haar 27 lentes jong dus een opmerkelijke aanwinst. Ook op Twitter gaan de grappen over Leonardo's datingleven rond.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gigi Hadid pakt werk weer op na zwangerschapsverlof

Gigi werd twee jaar geleden voor het eerst ouder. Samen met haar toenmalige vriend Zayn Malik kreeg ze dochtertje Khai. Afgelopen jaar gingen ze uit elkaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!