Marieke Elsinga Beeld © Instagram @mariekeelsinga

Marieke Elsinga vraagt advies aan dierentolk als voorbereiding komst baby

15 september 2022 15:28

Kat Kiki is over een tijdje niet meer het stralende middelpunt van Marieke Elsinga (36) haar bestaan. Nog een paar maanden en dan wordt haar zoontje geboren en om te zorgen dat de twee straks poeslief met elkaar omgaan, neemt de radio-dj alvast wat voorzorgsmaatregelen en zoekt contact met dierentolk Claudia.

"Ze wil extra lief voor je zijn, omdat ze ziet dat je vaak last hebt van je rug. Zeker na een lange dag"

Claudia is eerder al eens te gast in het radioprogramma van Marieke en sindsdien heeft de aanstaande moeder haar eigenlijk altijd onder de knop gehouden. "Ik dacht nu: weet je wat, ik ga aan haar vragen of zij alvast tegen Kiki wil zeggen dat er een baby aankomt en dat dat eigenlijk niks zegt over hoeveel wij van haar houden, en dat het allemaal naast elkaar kan bestaan. Zij vond dat helemaal geen rare vraag", vertelt Marieke tijdens de uitzending terwijl haar collega Mattie moeite moet doen om niet in lachen uit te barsten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke en Fred buitenspel gezet door schoonzusjes Trijntje en Edsilia in I Can See Your Voice

Als Marieke vervolgens voorleest wat Kiki tegen de tolk heeft 'gezegd', houdt Mattie het niet meer. Toch gaat Marieke gewoon door en vertelt: "Ze wil extra lief voor je zijn, omdat ze ziet dat je vaak last hebt van je rug. Zeker na een lange dag." 

Volgens de tolk kijkt Kiki enorm uit naar de baby, omdat ze voelt dat Marieke en haar vriend het zo leuk vinden. "Ja sorry, maar je begint gewoon opgelicht!" onderbreekt Mattie haar. Ook nieuwslezeres Anne-Marie Rozin gelooft er niks van. "Die luistert gewoon naar je radioprogramma", proest ze uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangere Marieke Elsinga traint door in de sportschool: 'Beetje fit blijven'

Marieke maakt afgelopen juni in haar radioprogramma Mattie & Marieke bekend zwanger te zijn. Ze vertelt dan blij te zijn dat ze het leuke nieuws kan delen, maar 'tegelijkertijd was het ook heerlijk' om het even voor haarzelf te houden. 

De presentatrice is in verwachting van een jongetje en grapt eerder in RTL Boulevard om Luuk, John, Jeroen of Aran te overwegen - de namen van haar voormalig collega's.

Marieke Elsinga houdt zich al druk bezig met jongensnamen: 'Luuk kan of Aran'

02:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!