David Eason en Jenelle Evans Beeld © Getty Images

Jenelle uit Teen Mom klaar met echtgenoot David: 'Botert niet'

16 september 2022 11:54

Het huwelijk van Jenelle Evans (30) zit in zwaar weer. De realityster is sinds kort weer te zien in 'Teen Mom', waarin ze vertelt dat het niet goed gaat tussen haar en haar echtgenoot David Eason (34).

"Ik doe heel koeltjes tegen hem"

In gesprek met haar Teen Mom-collega's laat Jenelle weten dat het goed gaat met haar. "Nou, eigenlijk niet", vervolgt ze. "David en ik kunnen het niet met elkaar vinden de laatste tijd. Het is een knipperlichtrelatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Farrah uit Teen Mom ontkent eigen poep te hebben verkocht: 'Was een grapje'

"Het boeit me niet als mensen dit weten. Doordat hij geen baan heeft, moet ik al jaren voor iedereen zorgen", gaat de realityster verder. "En daar komt maar geen verandering in." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-ster Amber en dochter herenigd: 'Grote stap'

Sinds het zo slecht gaat, is Jenelle er 'klaar mee'. "Ik doe heel koeltjes tegen hem en we praten niet meer. Als we communiceren, is het via sms'jes." Daarnaast geeft ze aan een 'pauze' nodig te hebben. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-ster dankbaar dat gezin schietpartij heeft overleefd

De huwelijksproblemen duren al wat langer. In 2019 schiet David de familiehond Nugget dood in hun achtertuin. Ook zijn homofobe en transfobe tweets leveren hem veel kritiek op. MTV ontslaat zowel Jenelle als David om deze reden. Inmiddels is Jenelle dus wel weer te zien in de show, maar ze maakt geen onderdeel uit van de vaste cast. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!