Vandaag Inside Beeld © ANP

Heren Vandaag Inside gaan mogelijk het theater in

16 september 2022 13:25

Wilfred Genee (55), Johan Derksen (73) en René van der Gijp (61) hebben het maar druk: naast in 'Vandaag Inside' zullen ze binnenkort misschien in het theater te zien zijn. Het is een grote wens van Talpa, laat een woordvoerder aan het 'AD' weten.

"We gaan toch niet elke avond een trucje opvoeren?"

Hoewel het gaat om 'prille plannen' is de mogelijke locatie ook al genoemd. De Ziggo Dome in Amsterdam zou een optie zijn. Het is nog niet bekend of het gaat om een theatertour of om één avond, laat de woordvoerder weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen spreekt bewondering uit voor Wilfred Genee

Terwijl Talpa druk bezig is met het smeden van plannen, zit Johan niet zo te wachten op een theatertour. "Ik ben geen clowntje. We gaan toch niet elke avond een trucje opvoeren?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers raken niet uitgesproken over nieuwe look Johan Derksen

Vandaag Inside is eerder dit jaar een tijdje niet te zien, omdat Johan Derksen tijdens de uitzending bekent in het verleden een kaars tussen de benen van een bewusteloze vrouw te hebben gestoken. Later neemt Johan zijn woorden terug. De uitspraak leidt op social media echter direct tot ophef en uiteindelijk zelfs tot tijdelijke schorsing van het programma.  

Vandaag Inside is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6.

Rob Goossens: 'SBS kan weer van de beademing af nu Vandaag Inside terug is'

03:33

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!