Lesley Ex on the Beach Beeld © Instagram @lesley_versprille

Lesley laat bijzondere Ex on the Beach-tatoeage zetten

16 september 2022 17:19

Lesley heeft aan haar deelname aan 'Ex on the Beach' meer overgehouden dan wellicht een soa. Hoewel ze niet alleen maar mooie momenten meemaakt in de villa, heeft die toch een speciaal plekje in haar hart. Daarom besluit de realityster een speciale tatoeage te laten zetten om haar deelname te vereeuwigen.

"De coördinaten van de plek waar de villa van Ex on the Beach stond"

Lesley is in het zevende seizoen van de populaire realityreeks te zien en haar carrière heeft sindsdien een flinke vlucht genomen. Zo onthult Lesley deze week in een Q&A op haar Instagram dat ze binnenkort weer te zien is op televisie, in 2023 om precies te zijn. Alleen is het geen reality-tv deze keer, hint ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Taier en Lakeisha van EOTB willen samenwonen: 'Elke dag feest'

Iemand anders is benieuwd of de vrouwelijke versie van Harrie de Dekhengst tatoeages heeft. Opvallend genoeg heeft Lesley er (nog) maar één. Dat is wel een heel bijzondere, namelijk de coördinaten van de plek waar de villa van Ex on the Beach staat. Creatief!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robin Sterk uit EOTB vraagt vriendin ten huwelijk in Parijs

Waar moet je eigenlijk aan voldoen om als ex te mogen meedoen aan Ex on the Beach? Je hoort het in onze RTL Boulevard Reality Podcast. Beluister de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts. Of kijk 'm hieronder:

Aflevering 5 RTL Boulevard Reality Podcast: Ex on the Beach

22:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!